god natti! :)

nu ska jag gå och lägga mig, god natt ! :) men innan det kan jag skriva om min dag . efter skolan åkte jag och jennie ner på stan för att hon skulle handla lite snabbt det tog oss typ 2 timmar och handla ett par tights ett par skor och en mascara, vi åt på donken med, efter att vi hade varit på stan så gick jag hem till jonis ett tag, när jag kom dit var gunnar där vi  tre satt och kolla på musik sen så gick gunnar så jag och jonis kolla på film och hade det lite mys. efter typ några timmar kom gunnar tillbaka och då skulle dom åka till hillevik och hämta en moppe sen ut till valbo och fixa med den, så jag skulle gå och sola men det blev inte så för det var för mycket folk, så jag åkte hem till linnea ist och vi har kolla på film och så... och nyss kom pappa in till mig och sa godnatt. så jag säger väl godnatt här med! hoppas alla sover bättre än mig iaf ! ♥


måndag

förlåt för att jag inte har bloggat på hela helgen man jag har inte kunnat för jag har inte varit hemma och jag har inte haft tid eller ork + att vi inte har haft något internet. och jag har inte mått nå bra överhuvudtaget. för jag fick hem ett brev i fredags... fyfan jag höll på att svimma när jag fick det och jag grät och grät så jag inte fick någon luft, tur att jens kom hem och lugnade ner mig. tack !

just nu sitter jag i skolan och ska skriva en notis eller vad man ska säga, jag har kommit igång lite men jag orkar inge mer. jag slutar ca halv ett idag, efter de ska jag ner på stan m jennie och senare vet jag inte vad jag hittar på.

i helgen har jag varit med linnea hela helgen tror jag, vi har varit i stan och shoppa och så har vi varit i valbo. och min helg har väl inte varit så lyckad eftersom jag inte har mått så bra, hoppas allt löser sig och så.

men nu ska jag hitta på något annat och jag orkar inte skriva om helgen och så, men nu ska jag försöka blogga varje dag. jag lovar !

puss ♥


chacha bloggen

chacha bloggen, nu är det äntligen fredag och helg ! fyfan vad skönt. just nu sitter jag i skolan och har datakunskap fast jag har igentligen slutat nu men jag sitter här och skriver ett blogginlägg sen blir det hem och prova kläderna jag köpte igår sen efter det så ska jag nog hem till linnea och hjälpa henne att städa. senare ikväll vet jag inte vad som händer. men men det får vi väl se.
men nu ska jag dra hem, pusspuss


sovdax

just nu tänkte jag gå och lägga mig och sova eftersom det är skola imorgon, det kommer in bilder imorgon på det jag har handla idag. men jag lägger in fårgorna från frågestunden nu ! :)

är du mobbad?
-haha, nej ?

har du gjort abort någongång?
-nej det har jag inte .

har du haft skabb? jag har bara hört av andra att du har haft det.. är det sant?
- ja det är sant, jag fick det när jag var i london och hälsa på min bror när han bodde i en dålig lägenhet så jag fick det av lägeneheten, men det var jätte längesen!

hur många har du legat med?
- öhm det angår inte er tycker jag..

hallå!

just nu sitter jag i skolan, vi har typ bara karaktär idag, och vi hr haft matte fast vi gjorde inte så mycket, men idag så ska jag hem och städa sen ska jag ner på stan med linnea eftersom det är tjejkväll! massa mys blir det då, men nu orkar ja inte skriva mer och jag hoppas att ni har ställa många frågor !

cha cha bloggen !

dagen har varit bra. jag var först i skolan och hade det kul sen så åkte jag ner på stan ett tag senare kom linnea. vi kollade på film och spelade lite kort. och hon drog för ett litet tag sedan och jag ska väl snart börja städa men jag orkar inte. sen efter det blir det sängen. imorgon blir det stan och shoppa men linnea eftersom det är tjejkväll på stan.
nu orkar jag inte det här nå mer.

puss


frågestund !

nu kör jag igång min frågestund. den börjar halv 9 och slutar imorgon kväll klockan halv 9. bara att fråga på vad du vill jag svarar på allt ! :)


skooolan

kul att man kommer till skolan och sitter där i typ en kvart så får man veta att man börjar en halvtimme senrare. då kunde man ju förfan ha legat och sovit i en halvtimme längre! ååh va sur jag blir.
idag är det en ganska lång skoldag i skolan, jag slutar runt halv fyra, efter det ska jag hem och städa lite sen drar jag hem till mamma för att vi ska planera min söndag, då jag ska bli firad såhär lite i efterhand.
sen på lördag är man taggad!
 jag säger inte vad som händer då uten det får ni veta sen. men nu ska jag nog dra och köpa en läsk kanske? gott! det är ju sånd underbart väder ute.
men vi hörs lite senare, slänger nog in ett inlägg lite då och då. ikväll så startar jag nog en frågestund. den börjar ikväll och slutar imorgon kväll så ni har god tid på er att fråga!
ha det bra,

puss
jag vill tillbaka !

tisdag

idag har jag bara varit i skolan sen var jag ner på stan och snabbis och tröst shoppade det blev lite olika saker. en skjorta,två linnen och ett par trosor. sen efter det åkte jag hem till linnea. vi fikade och se efter ett tag gick iv ut och gick mm. sen åkte jag hem och nu sitter jag här med världens huvudvärk och mår skit, så jag ska nog lägga mig och vila och imorgon ska jag städa rummet.





en sån fast den är grön/blå/vit

trött

linnea stack för ett litet tag sedan. vi har varit på stan och jag köpte en bh och så gick vi runt och kolla lite. sen efter vi hade varit på stan åkte vi hem till min mamma så vi var där. efer vi hade varit där ett tag åkte vi till dollar och handlade lite. jag handla två ansiktsmaskar lotion och en loka. och sen gick vi därifrån hem till mig. vi gjorde koletter och satte på en film. sen så åkte hon hem och nu sitter jag här, jag ska nog ta en dusch sen ska jag plugga lite idrott och samhälle. får väl se hur provet går imorgon.

puss

ny vecka..

gud vad jag tycker att veckorna går fort, det känns som det nyss var måndag.. men nu har det redan gått en vecka sen dess. just nu sitter jag i skolan och har svenska, vi ska skriva någon notis om filmen "mississippi brinner" och jag vet inte vad jag ska skriva, men jag hittar säkert på något. jag slutar on 20 min med, det är skönt. idag ska jag vara med linnea tror jag och vi skulle nog gå och ta en glass sen ut och gå lite så man tränar bort lite fett ! och det är hur underbart bra väder som helst. solen lyser och det är ganska varmt ute. hoppas att det blir såhär bra väder nu ! :*
jag vill ut och springa med men det kanske jag gör imorgon vi får väl se. 
aja , men nu ska jag nog hitta på något och göra på svenskan, hoppas alla har det bra.


lördag och söndag

nu hade jag tänkt skriva om gårdagen och idag. det har varit en jävligt rolig helg med en massa roligt folk.

lördag & söndag
i går så åkte jag och linnea till uppsala typ 20 över 8. när vi kom till uppsala åkte vi och lämnade av linneas mamma för hon skulle jobba. sen efter det fick vi skjuts till gränby centrum. vi var där i några timmar. linnea köpte ett par skor och jag köpte ett par jeans,trosor och en söt liten topp. när vi hade varit där i några timmar tog vi en fika sen kom linneas pappa och ämtade oss så vi åkte till fyris. där var det någon familje dag med uppsala komun. vi var där och solade och så. men vi hade inte med oss någon bikini så vi solade i bh eller jag rättare sagt. men efter några timmar gick jag och köpte en bikini för 200 kr och så går solen i måln kan man bli surare? men vi la oss och solade och efter någon timme kom brolle! kung han. vi lyssnade på han. kanske hur bra som helst. sen skynda man ju sig fram så man fick hans atougraf (h)
när vi kom hem till gävle åkte vi till simon i valbo och var där och spelade kort och lyssnade på musik. kanske hur tråkigt som helst. sen skulle vi hem till linnea med en massa folk, jag och simon gick till söder för att vi skulle möta dom men när vi kommer det var det bara felix som skulle komma med. så vi gick hem till linnea. efter ett tag gick jag och mötte paul och pierre vi spelade lite kort och så , sen var det bara för mig att gå ut igen och möta widing och fredrik. när alla var där så satt vi och spelade kort och pratade, dom rökte vattenpia med. usch!
sen gick vi in till linneas vardagsrum och kollade på film , simon somnade först sen somnade felix, sen var alla andra vakna och efter filmen drog simon och felix. dom var trötta. sen var alla vaken hela natten plus dagen.
paul höll på att somna på mig också.. så paul och pierre drog.  så då var det bara jag linnea widing och fredrik kvar. så skulle man försöka sova och linnea prata hela tiden och när man luta sig mot widing så fick man smällar i huvudet så jag har grymt ont i huvudet kan jag säga. men dom drog vid 10 på morognen kanske. så jag och linnea tog en powernap på en timme. sen gick i och köpte mat på brynäsgrillen. sen har vi bara degat. sen när linneas föräldrar kom hem så åkte vi hem till mig och kollade på film. så nu sitter jag här och bloggar för linnea åkte för ett tag sen. jag sitter och lyssnar på brolle med jag tycker faktiskt han är riktigt bra. och nu ska jag sätta på en film och mysa lite sen blir det att sova tidigt för jag har sovit en timme på kanske 47 timmar -.-

ha det bra !




fråga

jag fick en fråga av johanna och jag tänkte att jag skulle lägga upp den här ist för att svara på kommentarer.

http://spesiell.devote.se/

Fin bild, har du tagit den? :)
- ja jag har tagit bilden själv , och jag tog den faktiskt med min mobil kamera i spanien. jag har en massa fina bilder fårn när jag var där! :)

nu bär det av till uppsala !

hejdå bloggen, nu åker jag och linnea till uppsala och shoppar loss lite.
vi blir där hela dagen/kvällen. efter det ska jag bara hem och sova jag kanske slänger in ett litet inlägg.

igår när jag och linnea kom hem till mig så var det en massa pöjkar här, alla är lika go och snälla.
dom kom in till mitt rum och satte sig här och var social . sen när vi skulle dra och sola drog dom till boulongern och fiset skulle dom säker göra. jag och linena stack och solade sedan efter ett tag kom simon, vi spelade kort och kollade på tv. men nu måste jag fixa mig,

puss


hos linnea!

tack så hemskt mycket jennifer viklund för designen ! den blev hur fin som helst ! jag är supernöjd.
just nu så sitter jag hos linnea och vi ska åka och sola så man blir lite brun, senare ikväll tror jag att vi ska vara med simon och kanske någon till. aja vi får väl se hur det blir.
men ni kan ju ställa lite frågor eftersom INGEN skrev en fråga på frågestunden, men aja..

bye bitches


GÄSTBLOGGAR

TJO BITCHES!
hihi. har precis designat sofias blogg.
gjorde en liten snabb bara. vet inte om hon
är nöjd, hon drog ju så aa.. vi får se sen om jag
får göra om den =) om ni vill ha hjälp med design
kan ni gärna kontakta mig så kan jag hjälpa er!
tack och hej!

kolla in min blogg vettja; www.jenniferviklund.blogg.se

cha cha bloggen !

cha cha bloggen !
just nu sitter jag hemma och jag har nyss ätit kinamat, mums! nu ska jag städa lite och sen ska jag fixa mig för jag ska hem till linnea för att hon har bjudit mig på kalas (h) fast det är mig vi ska fira. tänk va söta vänner man har. senare ikväll tror jag att jag stannar hos linnea :)
imorgon bär det av till uppsala för att kolla på brolle ! kung.
men  det kommer nog ett inlägg när jag är hos linnea !
puss


presenter.

jag lovade ju att jag skulle skriva efter jag hade fått mina 1500 kr presentkort på gina på 1200 sen twiglight böckerna förutom den första för att pappa och pernilla trodde att jag hade läst den första men det hade jag ju inte. så vi skulle köpa den sen. imorgon blir det stan och shoppa ! woop woop !

städ dax

jag kom hem från skolan för en stund sedan. så nu jag har städat lite sen så ska jag ta en dusch för att det är man ju tvungen att göra eftersom att man går på bygg! och jag är full i sågspån..
jag läste också i toms blogg att han tyckte att våran lekstuga var sne.. :( mrn då jävla sne är den inte det är bara killarna som inte kan göra den rak.. deras fel!
men nu måste jag städa och så innan alla kommer.

det kommer ett inlägg ikväll om vad jag har fått för något roligt.
puss :*

torsdag

just nu sitter jag i skolan och har datakunskap. det är hur tråkigt som helst när man inte har något att göra. men jag sitter här och kollar runt lite på internet. sen idag så ska jag hem och städa och sen så kommer det folk hem till oss och ska fira mig. hoppas hoppas jag får en dator! gud vad jag vill ha en, jag kommer bli överlycklig om jag får en också.
i skolan håller vi bara på att bygger på våra lekstugor och den blir väl bra förutom att killarna inta kan någonting, antingel blir det för kort sågat eller att dom har sågat snett. menmen dom är ju som dom är. sen så har vi någon tvåa som hjälper oss med våran stuga, men den andra gruppen får klara sig själv ;) det kanske är för att dom är så många.
aja , nu vet jag inte vad jag ska göra på datakunskapen , jag kanske ska hitta på något roligt.
ha det bra  ♥


frågestund

nu kör vi en frågestund igen ! :) fråga på bara.


onsdag.

idag är det onsdag och det är den segaste dagen i skolan , den är lång och tråkig. imorgon är det torsdag och då ska vi ha kalas här hemma för mig. hoppas hoppas jag får det jag önskar mig.
idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt. det kan vara skönt ibland det med. jag har sovit en stund på dagen också för att jag inte sover på nätterna. idag kommer pappa och pernilla hem från stockholm. så det ska bli kul.
jag håller på att bli sjuk igen. jag orkar inte ! en jävla hosta och en massa slem i halsen. det är inte nice.
och jag vet inte vad jag ska göra åt min bloggdesign. ingen jävel vill hjälpa mig..
men men sånt är livet..


bloggdesign

jag får helst seriöst något fel, det går inte att fixa min bloggdesign , någon söt unge som kan hjälpa mig ?
jag kan till och med betala !

kontakta mig på: [email protected]

skuuula

just nu sitter jag i skolan och jag börjar inte förrän en halvtimme. men jag emelie och josefin sitter här och inte gör ett skit. idag är det stek väder ! (h) idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra . men jag och tim är själv hemma så vi hittar säkert på något, men nu ska jag hitta på något annat. puss :*

hemma !

nu är jag äntligen hemma efter en lång helg i falun ! helgen har väl varit bra . vi har spelat jävlig bra kan jag säga , och vi kom delad trea i cupen , grymt bra gjort för att vara oss. vi spelade två oavgjorda och två vinster och en förlust i gruppspelet. och det var bra. men det som var mindre bra var det att det var mycket skador! det ogillar vi , sen så fyllde jag ju år igår och det var väl en bra dag, jag fick iaf en present av nisse. och dom sjöng för mig i matsalen jag trodde jag skulle dö ! :o
just nu sitter jag framför datorn och tar det lugnt. och jag ska nog inte blogga något ikväll för jag orkar inte . men ni får ha det bra

puss

TAGGA TAGGA TAGGA !

just nu sitter jag och pumpar musik på högsta volym och bara tagar, imorgon bär det av till falun på innebandy cup , d.v.s inget bloggande på fyra dagar :( ååh , men detkommer en update (?) om cupen och så på söndag eller måndag. men nu ska jag packa . ni får ha en jätte rolig helg för det kommer jag ! :*


ledig !

nu har jag äntligen gjort nationella. det gick kanske hur dåligt som helst ! när jag kom hem gjorde jag ägg och bacon , sen nu ska jag städa lite och packa inför morgondagen, tim kom hem med erik jocke niclas och någon till. senare idag är det träning med men jag vet inte hur mycket jag ska vara med för jag har världens hosta och skit. men jag ska vara med på cupen iaf ! 
men nu ska jag städa lite, jag bloggar senare ikväll . puss ! :*

 

god natt

just nu är det tredje perioden av hockeyn och jag ska gå och lägga mig nu för det är ju nationella imorgon.. så man måste j uvarar utvila och där i tid.
men nu ska jag sova så alla ni får ha  en underbar kväll !
puss


sverige-frankrike

sitter och kollar på hockeyn nu , sverige-frankrike. sverige leder med 1-0 som tur är. jag skriver väl ett inlägg i varje periodpaus, ha det bra. puss


vill du ha mer besökare på din blogg?

någon som tycker att dom har för lite besökare på sin blogg ?
- inga problem.
bli medlem här ; http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=ssofia

nationella imorgon

just nu sitter jag hemma i soffan och har nyss kollat på en film , så nu ska jag väl sätta mig och plugga och packa lite kanske. jag har ju nationella imorgon och det kommer nog inte gå så hilmla bra tror jag. men man får ju alltid hoppas. pluss att jag börjar bli lite lite bättre i halsen och så, men jag ska på cup så är det bara oavsätt hur min hals är !

god morgon sunshines

god morgon sunshines, just nu sitter jag framor datorn och ska snart fixa mig sen bär det av till skolan i en och en halv timme sen slutar jag. imorgon är det nationella i matte, fyfan det kommer gå skit. men nu måste jag fixa mig och så , ha det bra

puss


veckans schema

juste , jag lovade ju er att jag skulle lägga in veckans schema så här kommer det sisåhär lite i efterhand på kvällen, men som man säger, bättre sent än aldrig ! ;)


bloggdesign

någon söt unge som vill hjälpa mig med min blogg design ! jag ber !

ny vecka, nya misstag

nu är det ny vecka och det innebär nya misstag..
idag så har jag inte gjort så mycket i skolan bara slappat för det mesta och jag slutade 12 idag tror jag. och runt ett smsade thove mig och frågade om jag skulle hänga med ner på stan så det gjorde jag. vi gick och kollade lite och hon hittade ett par svarta jeanstights och jag hittade ett skit snyggt linne och ett par örhängen. sen gick vi och fikade på george det blev kladdkaka och en milkshake. fast kladdkakan var inte så jätte god så jag åt typ halva. sen när thove skulle hem gick jag hem och la mig och kolla på film och laga mat med jens, det blev bakad potatis med kotletter, mums. sen kolla jag klart på filmen och nu sitter jag här. jag ska väl kolla på en till film snart för jag är typ sjuk och jag måste bli bättre till torsdag för då åker jag på cup och det vill man inte missa.
och det är bara fem dagar kvar tills jag fyller ! och jag är inte hemma heller så jag kommer inte få mina presenter då.. och jag tror inte heller att jag kommer få det jag vill , men ,man kan ju alltid hoppas. det jag har önskat mig är en bärbar dator m webcam , pengar, presentkort och twiglight böckerna. men vi får väl se .
jag ska nog passa på att slänga in veckoplaneringen när jag ändå håller på nu.
nehe, det blev inte så för att min dator är så jävla seg, det kommer en senare idag iaf.

puss




trött.se

nu blir det här mitt sist inlägg för idag  för att jag är grymt trött så jag ska kolla på hockey nu sen blir det att sova, det är ju skola imorgon. puss god natt !

hemma

nu är jag äntligen hemma efter en toppen dag med emelie m fl. jag har iaf haft det bra . hur har ni haft det ?
nu ska jag sätta mig och kolla på hockeyn m familjen tror jag.
nu får ha det bra !


söndag

idag fyller mitt hjärta 17 år, plus jennie. så idag ska jag hem till emelie och fira henne. jag åker väl dit runt tolv sen så vid halv tre tar jag bussen hem till mormor och äter med henne och christian för senare idag drar christian hem till london igen . fast jag får ju träffa han i midsommar igen och efter det åker jag till han i augusti. så jag får träffa han lite nu för det blir ju inte så ofta jag får träffa han .
igår så var jag och emelie ner på stan några timmar, haha fyfan vad tråkigt vi hade. sen efter ett tag träffade vi mattias fast han skulle hem till bomhus fast han kom på att han inte hade nå pengar så han fick 20 kr av mig sen så tog jag ut yttligare 300 för att jag skulle ge han 200 sen skolavslutningen i 9an.. jag och emelie hade missat sista bussen och sen så fick vi ta taxi hem. haha det var lite roligt. så han betalade två och jag två.  sen dess har vi typ glömt bort det. men nu har jag äntligen lämnat tillbaka dom.
sen efter att han nyss missat bussen gick vi till  heartbreak och träffade simon och hans kusin. han var ju stupfull han jag ju säga.. och jag och emelie träffade på en massa jävla byggpojkar och dom hejade? i skolan då är det ju som att dom inte känner oss.. aja det var konstigt. jag träffade tim och dom oxå och erik var ju inte nykter kan jag säga. sen träffade man alex och han var helt jävla borta. sen efter att mattias hade åkt hem så gick jag och emelie till donken och åt en chees. sen gick jag direkt till sängen och la mig.

grattis emelie!
jag älskar dig grymt mycket och jag är så jävla glad att jag har dig som kompis, utan dig skulle jag inte klara mig. du har alltid funnits där och stöttat mig i alla lägen. jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. första gången jag träffade dig i 6an tror jag  det var. så var jag med dig och en massa andra med tim. men han ville ju inte det. sen tycker jag att det var bra att jag valde din klass. om jag t.ex hade gått i c vet jag inte vilka jag skulle vara med. men jag gjorde rätt och fick lära känna dig ännu mer. våra stunder och minnen kommer aldrig försvinna och det lovar jag dig. jag älskar dig

grattis jennie !
jag älskar dig gumman, jag tror jag har kännt dig i tre år eller mindre? men jag är glad för att jag känner dig, du kan göra en glad om man är nere och allt. jag älskar dig ♥


en vecka

jag kom för ett tag sen från stan , jag träffade min bror och vi fikade. sen gick jag hem sedan efter det gick jag och köpte födelsedagpresent till alex, får jens såklart , just nu sitter jens här inne i mitt rum och jag ska städa rummet senare ikväll ska jag vara med emelie ! vi får väl se vad vi hittar på :)
men nu ska jag vara duktig och städa rummet.

xoxo


god morgon

god morgon alla bloggläsare.
nu blir det ett snabbt inlägg för jag har ganska bråttom , jag ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag ner på stan och möta min bror om en timme kanske så det blir lite stress.
men jag lovar att jag slänger in ett inlägg senare idag eftersom att det här blev ett stress inlägg, och jag hoppas att det blir lite längre än det här,
puss

the last song

fyfan vad filmen var bra ! det var nog den bästa filmen jag har sett i hela mitt liv.
jag kom nyss hem från bion med tårarna i ögonen, varje jävla tjej på bion grät , och det var typ fyra killar. kul för dom.
nu tänkte jag lägga in några frågor från frågestunden,

vilka har du
 knullat med ?
det angår inte dig !
   
Hur kan du va så fin och vacker ?<3
tack så mycket, men jag är inte fin och vacker :)
   
hur stor släkt har du??
oj, jag vet inte vart jag ska börja och vilka jag ska ta. men jag har 6 syskon och 4 "inflyttade" sen har jag en brorson och tre kusiner och en massa andra.
   


varför har du bullpulla?

men va ?


frågestund



nu har jag äntligen en frågestund på bloggen , det är bara att fråga på och var inte blyga jag svarar på allt !

hejdå !

hej då alla bloggläsare nu ska jag duscha sen bär det av hem till emelie !
vi ska väl hitta på något roligt sen ikväll blir det bio !
fyfan jag och emelie kommer säkert sitta och gråta !

fredag

idag är det fredag, idag ska jag och emelie på bio tagga !


..

vafan skulle jag vara på min bloggdesign för ?! ååh, nu är allt borta så jag  får ha min gamla och allt man tjänade pengar på är borta, ååh , någon som kan hjälpa mig ?!

äntligen hemma

nu är jag äntligen hemma efter en lång dag, dagen i skolan var bra.
sen åkte jag ner på stan och gick till mingel för att  träffa christian och mormor , vi satt där ett tag sen så skulle christian möta jessica så då gick jag och mormor , först gick vi till bussen fast då kom jag på att jag hade två böcker som jag var tvungen att lämna in så det gjorde jag. sen åkte vi hem till mormor och jag käkade en sallad. sen kom daniel och christan mamma och janne, vi firade mormor i förskott, hon fick en london resa. och det fick janne med. så nu ska jag mamma janne och mormor till london i augusti! jag längtar. sen fick jag skjutts hem och nu sitter jag här, så jag ska väl så på någon film eller något. får väl se vad som händer.

9 dagar

just nu sitter jag på datakunskapen , vi har nyss haft wrod prov och det gick sämst !
så nu sitter jag och väntar på att emelie och josefin ska bli klar.
sen ska vi gå och äta sen blir det karaktär hela dagen. yeah.
idag ska jag ner på stan med min bror och sen ska vi hem till daniel och fira mormor och överaska janne.
jag tror att det här kommer bli en bra dag.
min dag/kväll igår blev iaf lyckad för alexander gjorde mig hur glad som helst!
han är helt enkelt bäst på det.
han ska ha en stor stjärna i himelen!
men nu ska jag dra och göra något annat på datorn medans jag väntar på pussy och mlihh !

puss

 


sommarjobb?

hur jävla svårt är det inte att hitta ett sommarjobb när man går på bygg?
hur himla svårt som helst kan jag säga. man måste ha tre års utbildning.. och det har ju inte jag . så jag vet fan inte vart jag ska sommarjobba? jag får väl åka till andra sidan jordklotet för att få ett.

grattis i förskott emelie !
du är världens bästa.
på fredag ska du och jag på bio premiären av the last song.
jag älskar dig <3

fryser ! :(

just nu sitter jag hemma i mitt rum och håller på att frys ihjäl ! :( det är kanske hur kallt som helst !
och det regnar ute, fyfan vilket skit väder.
idag vet jag inte vad jag ska göra. jag kanske ska ner på stan och köpa emelies födelsedagspresent ?
jag tror jag vet vad jag ska köpa till henne.
sen vet jag inte vad jag ska göra. jag ska försöka få tag på christian också.
men jag ska ner på stan nu och shoppa lite kläder.
skriver ett inlägg ikväll ! :)


jag älskar dig hjärtat ♥

10 dagar

just nu sitter jag i skola och inte gör ett skit. det var helt jävla onödigt att åka till skolan idag för vi har ingen svenska så jag satt mig i studion vid en dator och loda. så jag börja inte förrän om typ 1 timme, helt onöldigt.
idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. jag kanske ringe christian och åker hem till daniel och träffar honom , annars så ska nog bara vara hemma och ta det lugnt det är väl också skönt.
och jag har inga pengar på telefon heller, undra varför?
jadu , jag har pratat i telefon med tobias jävligt mycket och han har telia..
sen i helgen kanske jag ska på hans match jag får väl se om någon vill hänga med, sen kanske kanske jag ska vara med han men vi får väl se.
juste, plus så pratade jag med alexander westegård igår när jag var lite nere och han gjorde allting bättre. och han skulle prata med tim sa han för jag orkar inte ta första steget hela tiden. han är bäst nu iaf.
tack för allt alexander !
men nu ska jag nog sitta och hitta på något annat på den här jävla datorn.
ha det bra
puss

tim får stå för bilden..


tisdag

sist så sa jag ju att jag skulle gå och möta min bror vid tågstation och det gjorde jag också. vi gick förbi min andra bror på jobbet och sa hej till han. sen gick jag och christian till systemet. han köpte öl och vin. efter det gick vi och mötte mamma och janne så vi åkte och åt på munken. det var väl gott. sen åkte vi hem till mamma och fikade och kolla på tv. och jag fick min födelsedagspresent av mina syskon. en london resa ! så nu är det bokat och klart. jag åker till london i augusti. då blir det att shoppa !
sen tog jag bussen hem och nu sitter jag här och har tråkigt.
ha det bra alla.
puss


11 dagar

god morgon sötnosar!
jag har nyss kommit in från en spring runda i boulongen (?) så nu ska jag duscha sen blir det fixa sig sen ska jag till kuratorn.. fyfan vad jag inte vill!
och jag vet inte om jag hinner möta min bror på tågis heller.  men det får väl bli som det blir. jag måste ju kunna få tag på han på något sätt.
men nu ska jag dra , puss



12 dagar

idag har jag varit i skolan och haft två lektioner.
sen åkte jag ner på stan och kollade lite. sen blev det hem och packa.
sen åkte jag hem till linnea och var med henne vi kollade på tv ett tag,
efter det gick jag till bussen och åkte på träning.
den gick väl ganska bra. jag måste lära mig att skjuta!
när jag kom hem satt jens vid min dator och pappa ringde och sa att vi skulle laga mat.
jag stekte köttfärs och pratade i telefon med världen sötaste!
nu sitter jag här och kanske ska ringa söt snart om han inte skulle plugga.
imorgon ska jag möta christian vid tågis.
han kommer äntligen hem och hälsar på.
man träffar dom inte så mycket nu när han bor där borta. 
men jag ska åkte dit i augusti och shoppa ! 
+ att jag fyller om 12 dagar, fett tagg! 
men nu ska jag nog kolla på film och så ,
ni får ha det bra, puss


 


hos linnea

just nu sitter jag hos linnea. vi har nyss varit på ica och köpt godis.
nu vet jag inte vad vi ska göra.
imorgon ska jag till ica och inventera. så himla tråkigt.
kommer väl hem halv tolv-tolv imorgon..
sen på måndag  blir det skola, jag kanske ska åka och sola innan jag har träning imorgon , men vi får se.
ha det bra alla så länge !

lördag.

gårdagen var bra, just nu sitter jag vid datan och städar lite, duktig tjej!
idag vet jag inte vad som händer, vi får väl se.
jag orkar inte skriva nå mer nu , puss .

RSS 2.0