31/1-10

nu har jag äntligen fått internet så nu ska jag bli mer aktiv och skriva varje dag ! helgen har varit sådär. det har blivit mycket firade men lite tårta ! idag har jag varit med semlan och vi färgade och slingade håret , jag blev väl rätt nöjd med mitt  sen har det hänt en jäla massa skit saker oxå. 



jävla idiot jag fattar inte hur du kan, jag fattar inte hur du kan tycka om att leka med ens käslor och bara ljuga om allt. du fattar inte hur mycket jag tyckte om dig, du är så jävla falska och jag vill aldrig aldrig prata med dig igen. jag vill inte ens veta om dig , du kan ju bara gå och dö för allt du har gjort. du säger att du är ledsen men det vet jag att du inte , asså fyfan !


28/1-10

jag har inte orkat blogga för jag har mått piss,  så idag blir det ett kort kort kort inlägg.  jag har inte orkat träna eller för att är dåligt , eller det är några få som gör min dag bra iaf!


20/1-10

just nu sitter jag i skolan, jag emelie och josefin sitter i studion och inte gör någonting typ.
idag är det en seg dag i skolan för vi slutar typ 15.25 .
ikväll blir det bio med brudarna på avatar !
men nu ska jag jobba så man blir klar någon gång !


19/1-10


tisdag
, imorse hade vi två timmars idrott, jag emelie christoffer björn josefin och frmesk glömde plinga vid donken så vi fick åka till jb och sen gick vi omkring på krydstigen i typ 45 min så vi kom försent till lektionen.
 vi åkte längdskidor i hemlinby haha det gick inte så bra för josefin för hon ramlade hela tiden ! emelie ramlade kanske fem och jag två , KING
 efter vi hade åkte ett varv gick vi och grillade korv och hamburgare grymt gott. men efter vi hade ätit fick vi reda på att man var tvungen att åka 3 varv för att få vg och 4 för mvg. aja det fick vi göra nästa år eftersom vi kom 45 min försent.
efter idrotten hade vi matte i rvå timmar sen åkte jag hem och väntade på att  erik skulle gymma klart men det gjorde han fan heller inte. och sen fick jag ett sms att han inte kunde vara med mig. fyfan vad sur jag blev.
så jag har bara legat hemma hela dagen.
men nu vill jens ha internet så han ska få det. hare bra


17/1-10

måndag, just nu sitter jag i skola och ska skriva någon jäkla rapport ?
jag mötte erik nyss, men han bara igga mig fyfan vad sur jag är ;o senare idag ska jag och linnea ner på stan för hon ska köpa telefon och jag ska lämna in min telefon på lagning, sen vet jag inte vad jag ska göra .
och jag vill ha onsadg för då ska jag och emelie och josefin på bio.
någon dag i veckan ska jag vara med erik oxå , men får se hur det blir för han har ju typ aldrig tid. fyfan vad jag hatar det, och han skulle ha hörst av sig till mig i helgen för att jag skulle ha varit med han , men nej det gjorde han inte . det fattade man ju. åååh jag orkar bara inte mer.

men nu ska jag jobba så jag får något gjort.

är det någon som har en telefon att låna ut eller något ? (a'


17/1-10


bilden bjuder jag på !

vaknad upp bredvid linnea imorse . hon väckte mig typ åtta ? fatta sur jag blev. vi har städat mitt rum och ätit frukost och linnea drog nyss för hon skulle åka och fira hennes farfar(?) idag ska jag nog ner på pappas lager och rensa alla saker jag har där sen jag flyttade hemifrån mamma. senare ikväll vet jag inte vad som händer. plus att jag saknar erik och min söta lilla emelie :(

får se om jag kan hitta på något med henne idag kanske. eller så drar jag ut till valbo och kollar på valbo-sunne? aja, får väl se vad jag hittar på .
dagarna som har gått i skolan har väl varit bra fast vi har fått nytt schema och det suger slutar typ fyra och tre varje dag förutom måndag när vi slutar 12.50 -.-
- jag har inte kunnat träna heller för jag har varit sjuk , tur så hade vi ingen match i helgen och vi har ingen nästa helg så jag får väl hoppas att jag blir bättra snart så jag kan träna , nu orkar jag inte skriva något mer.


16/1-10


jag har verkligen inte orkat blogga på skit länge men det ska det bli ändring på nu!
-just nu sitter jag här hemma med linnea och vi gör typ ingenting eller jo jag sitter och är sur på kim som aldrig vill ge sig. idag har det inte hänt så mycket jag har bara varit hemma hos linnea och typ spelat spel och kolla på film. men nu orkar jag inte skriva nå mer jag skriver imorgon om jag har internett dosan. hare gött


7/1-10

jag har inte kunnat blogga eller någonting för vi har inge internett så jag bloggar när jag har en data med internett eller något så ni får stå ut med att det blir som det blir.



nytt år nytt liv nya tag

RSS 2.0