god morgon alla bloggläsare

jag klev nyss upp ur sängen för jag kunde inte sova längre. får se vad jag hittar på idag. jag bloggar senare om dagen,

gårdagen, jag vaknade upp hos mamma vid nio tiden då sat jag mig framför tvn och kollade lite, lite senare vaknade janne och vi kokade risgrynsgröt och kollade på os. vid elva fick jag skjuts av jenne hem. när jag kom hem gick jag pappa och pernilla ner på stan och kollade lite, jag fick ett par sommar skor och en väska, det behövdes nu när man ska åka utomlands. gud vad jag längar! vi tog en fick på java sendan åkte vi vidare till  ljusne och kollade på jens match, dom vann med 12-3 (?) sen kom vi hem jag bytte om och så satte vi oss och kollade på herrarna när dom spelade om bromset i curling, sen blev det hockeydax, skö vinst för frölunda kan jag säga! sen satt jag uppe och kollade på skidor m folket hät sen gick jag och la mig ganska tidigt för jag var trött.

jag bloggar lite mer om dagen sen, puss


Fredag

fredag och det kan bara betyda en sak... lov ! ikväll ska jag hem till mamma och ta det lugnt tror jag. så jag kommer hem imorgon så får se om jag orkar blogga. i veckan kommer det nog bli lite ont om tid att blogga för jag ska jobba måndag tisdag onsdag och fredag, men nu ska jag jobba på datakunskapen.

ha det bra bloggen

trött? japp !

för en stund sen kom jag hem från korpen, vi gick igenom lite olika övningar där. vi höll på i två timmar sen tog jag emelie jossan tessan och marre ner på stan, jag gick och kollade på skor sen så gick jag hem och lagade mat, det blev tonfiskgryta m curry och makaroner grymt gott. nu ska jag kolla på film sen ska ja sova.

puss och godnatt alla bloggläsre!

Torsdag

imorse klev man upp sex för att kolla på hockeyn. efter första stod det 0-0 så jag gick och la mig för jag mådde inge bra, sen vaknade jag 20 över sju och fixade mig och kolla lite mer på hockeyn. påväg till skolan lyssnade jag på hockeyn sverige förlora jävla skit! nu sitter jag i skolan och har datakunskap fett booooooring.

Vid två idag drar man till korpen och tränar, men det beror på hur mycket jag orkar med mina ben. senare blir det att bara ta det lugnt för jag har ingen träning idag för att taket på nynäs kan rasa in ! ååååh jag som är tagg på träning!
plus att vi inte har nå vatten i lägenheten så vad ska man ta sig till ? aja , får väl se hur man gör om man ska äta mat.

men nu ska jag kobba jag bloggar nog senare.

hörs alla bloggläsare!


träning träning träning!

kul att jag har överansträngt mina vadmuskler så nu har jag grymt jävla ont i dom och det blev inte bättre av att man pumpade på på träningen heller. jag kom nyss hem från träningen så nu ska jag börja städa mitt rum sen så ska jag hoppa in i dushcen och lägga mig i soffan och mysa och kolla på någon bra film . senare blir det väl att kolla på hockey ? nägon som vet när den är ?!

Skoldagen var trög först hade jag svenskaprov MVG ojah... inte. engelskan sög och min engelska lärare vill att jag ska läsa engelska b . får väl se hur det blir med det. vi hade diagnos på matten idag gick åt skogen kan jag säga sen satt jag och spelade kort med en massa.

idag mår jag bara sämre. jag orkar inte hålla på och ljuga för alla och pappa. han ser ju att jag inte mår bra och jag säger att jag mår bra vadfan ska jag göra. + at det är sturl mellan mig och kim. jag ställer bara till allt. jag ska fan inte ha något jävla förhållande!



ååh, det känns som det var igår :(

Vila i frid Patrik & Mikael!

Jag kände Micke lite och Patrik hade jag pratat med några gånger, men ändå så känns det som jag gjorde det. För jag saknar dom så obeskrivligt mycket & jag sitter & gråter för dom. Dom var alldeles för unga för att dö, det tycker vi alla. Alltså jag kan inte sluta att tänka på det, hur mycket jag än försöker så går det inte. Det är någonting som saknas här.. Mikael & Patrik.. dom.. finns inte mer..

Det är så jävla hemskt alltihop! Detta fick bara inte hända! & jag hör Mikaels röst i mitt huvud såsom det vore igår..
Snälla, kom tillbaka nu, ni är så saknade av så jävla många här.
Även jag, som faktiskt aldrig fick lära känna dom, saknar dom & vill ha dom tillbaka.


Vila i frid Mikael & Patrik <3



kul att alla inlägg försvann.... inte!

jag älskar tisdagar, det är bara chilldagar för mig , det är så jävla skönt att ha en dag mitt i veckan när man är ledig från allt plugg och alla träningar. så på dom här dagarna brukar jag ligga i soffan och kolla på film. fast idag har jag läst en massa bloggar och så. men nu sitter jag och skriver här och är grymt förbannad för alla inlägg försvann  så nu lär jag skriva om allt fyfan va drygt och jag hade skrivit grymt jävla mycket!

Idag på idrotten hade vi smining och jag hatar det för att alla glor och jag har sånt jävla dåligt självförtroende och jag hatar min kropp. det finns inget som kan göra det bättre heller för att alla i min familj säger att jag är tjock så vafan ska man göra ? jag fattar mig inte på killar för dom tycker bara om pinsmala tjejer med stora tuttar vad är det för fel på lite kraftiga tjejer med små tuttar eller jätte kratiga med jätte stora tuttar? alla killar går fan på utsidan det är det man inte ska göra! man ska gå på insidan , men alla killar är väl så jävla sex fixerade så dom tänker inte på det. jag hatar att jag ska vara tjock iaf!
efter skolan drog jag och pussy till P7 och hade tjejmöte, det vara bara vi där så det var skönt vi satt och pratade och hade massage grymt nice!

idag är det en sån här dag som jag inte mår så bra. jag känner att tårarna bara vill rinna och rinna men jag vet inte varför och jag vet inte vad jag ska göra heller, jag har int i huvudet och mår piss. jag hatar dom här dagarna. allt blir bara fel och ingen stöttar en heller vafan ska man göra, idag har jag bara varit allmänt sur och depp. jag vet inte vad ja ska göra längre min pappa vill att jag ska gå och prata med någon med de vill inte jag, men han kommer tvinga mig bara för att jag mår så dåligt och för att jag inte sover. gud jag hatar mitt liv helt enkelt!

jag vet inte vad ja  ska skriva på min blogg allt verkar vara så jävla tråkigt det jag skriver om , ingen läser den fan. jag önska att jag var som Amir och Christopher Rahlenfeldt för jag tycker dom är så himla duktig på att skriva bloggar. och deras design är mycket finare än min.
men jag vill iaf inte vara som kissie för hon är bara en liten liten bitch som nerverderar Amir så jävla dålig stil! hennes bröst är inte ens snygga nu, alla tycker fan att dom är fula. iaf dom jag har pratat med ! jag fattar inte och hennes läppar dom ? dom är skit fula?! jag tycker helt enkelt inte om henne !
dom som gäller här är Amir, Rahlenfeldt och Kenza helt klart!




22/2-10

Måndag, idag hade vi bara två lektioner det var grymt skönt. efter skolan åkte jag emelie och josefin till korpen och gymma det var grymt skönt kan jag säga, sen efter jag hade gymma kom linnea hem till mig och vi fikade och spela kort och prata. det var skönt sen vid åtta åkte jag till träningen och det var grymt jobbig fyfan vad ont jag har i vaderna ! efter träningen åkte jag hem och åt tacos m familjen sen kollada jag på film och så sen la jag mig.

21/2-10

vaknade upp bredvid älskling idag, vi låg kvar i sängen och mösi fem min kanske sen var vi tvungen att skynda oss för jag skulle ut och jobbe! jag tcyker att det är roligt att jobba för man träffar mycket folk och så. senare på kvällen tog jag bara det lugnt! sen skulle man upp sex på morgonen och kolla hockey !

Amir

Jag tycker absolut inte att det är något fel på att vara bög för det är min bror och det skäms jag inte för! jag tycker att Amirs blogg är jättebra att läsa jag tycker om hans sätt att vara på. Han verkar vara hur snäll som helst fast lite bitchig med. men det tycker bara jag är bra och jag tycker han är fantastisk. Man ska accetera alla som dom är och dom som inte accepterar att han är bög så kan nu ju lika gärna sluta gå in på hans blogg och skriva neggativa komentarer så hilma jävla onödigt! och den här jävla tjejen som fixade bloggen åt Amirs syster och sendan skrev en långt neggativ text om Amir bara för att han inte länkade sidan till hennes blogg. asså fyfan vilken dålig attityd. du ska vara glad att just du fick göra den och ingen annan !
Och alla andra som läser det här behöver fan inte skriva några neggativa komentarer eller något om vad jag tycker om Amir och hans blogg, det är jag som bestämmer vad jag ska tycka så ni behöver inte slösa eran energi på det !


matchdag !

jag orkade inte skriva något igår när jag kom hem från jobbet jag var helt slut och så var det ju hockey !

idag så blir det match mot kais mora det kommer inte gå bra ! plus at älskling linnea och mamma ska kolla -.- aja hoppas det går bra och att vi inte får nå skador eller något ! senare ikväll ska jag vara med älskling linnea och någon gustav? aja , vi kanske kollar på någon film eller så. sen sover älskling här det blir mys ! men nu ska jag fixa mig lite och packa och så sen kommer väl linnea hit innan min samling. puss/ S


nu blir det jobb jobb jobb..

nyss ringde pappa och frågade om man kunde åka ut till järbo och hjälpa till. så jag åker ut dit nu och senare ikväll blir det att vara med linnea och hon ska sovahär, mys , men nu måste jag springa till bussen, bloggar mer sen , puss


jag glömde en sak...

jag glömde tillägga att pappa ska skicka mig till någon jävla kurator eller någon, jag vet fan inte vad jag ska göra jag kommer vara liv rädd !


18/2-10

jag har verkligen inte orkat blogga eller någonting men nu måste jag bli mer aktiv och så. och jag har skaffat kille med ! grymt skönt och jag älskar han grymt jävla mycket ! jag har varit så jävla trött på dagarna bara för att jag inte sover på nätterna och så. så om jag verkar sur eller något så är jag inte det ! eller det var jag idag iaf. för vi håller på att bygger en lekstuga och jag och emelie hade rätt från början men dom vägrade lyssna och fyfan vad det tände till då . och så gjorde dom fel flera gånger så vi var tvungen att börja om. Så jag emelie och björn gjorde det mästa av jobbet och dom andra gjorde ignenting fatta sur jag och emelie var. 
lite senare ska jag dra iväg på träning, fyfan vad skönt , men nu ska jag kolla på film och ta det lugnt. 
nu ska jag skriva lite om vad jag har gjort dom senaste dagarna.

Måndag 15/2-10, i måndags var jag i skolan hade typ två lektioner så den dagen gick fort . senare på kvällen hade jag träning , men jag hatar att träna på måndagar för att vi har med 96orna , fyfan vad det är tråkigt för dom fnittrar bort tiden ! åh man blir bara så less. sen åkte jag hem och duschade och så sen la jag mig i sängen och kollade på film.

Tisdag 16/2-10, i tisdags hade vi ett core pass på idrotten, fyfan vad jobbigt det är !! snacka om att man har träningsvärk . uuh min mage håller på att dö och det blev inge bättre av att man åkte ut till älskling och hade det mys där . så jag var hos älskling hela dagen han bjöd mig på fika . grymt gullig är han ! sen åkte vi hem till mig och jag träffade min syster på bussen som jag inte har träffat på 4 år !! fyfan vad glad jag blev. sen tog jag 10 bussen hem med pappa och vi satt och lyssnade på när björn ferry tog guld så hilmla bra ! kom igen nu sverige !

Onsdag 17/2-10 i går gjorde jag inte så mycket. jag var i skolan och efter så åkte jag hem och vilade lite sen blev det träning . och fyfan vad dåligt det gick jag hade världens huvudvärk + träningsvärk inte bra ! och så hade vi fys på träningen fyfan ! jag skulle ha kollat på hockeyn men jag mådde inte bra så jag gick och la mig typ halv tio ? det var skönt men man var helt slut och sur hela dagen.

Alla hjärtans dag, på alla hjärtans dag kom älskling hit och vi åt jordgubbar med grädde och hade det grymt mys. jag fick en bh av han , fast den passade inte så bra. så vi bytte den i tisdags. han fick chokladhjärtan och gélehjärtan och en parfym av mig. han åkte väl hem vid elva ?



kim eriksson, jag älskar dig <3


3/2-10

  • skola till ett
  • sandviken till mitt hjärta !
  • hemma nu och ska kolla på the grudge :o


2/2-10

  • skola
  • hem och tagga
  • sandviken på match
  • hem och äta sen sängen

1/2-10

måndag, dagen började med att jag vaknade runt halv nio jag gick upp och fixade mig lite sen så gick jag till bussen och tog den till skolan , vi hade engelska första lektionen och sen svenska. slutade 12.50 idag skönt. idag blir det att vara hemma  en stund till sen så ska jag träna , det ska bli nice och tagga match imorgon mot alba. jag vill inte dit för då kommer jag säkert få se någon som jag inte vill se -.- och jag har inte sovit så mycet inatt heller och det är pga kim. aja nu ska jag bara glömma han och tänka ljusa och glada tankar. och jag är faktiskt nöjd med mitt hår ! vi får väl se vad som händer i veckan :)


RSS 2.0