juldagen

julafton , jag vaknade upp hos mamma låg i sägen ett tag och kollade på tv sen så klev jag upp och duscha och fixade sen kom mormor och daniel och åt frukost med oss och så. jag fick 100kr av mormor och en kofta av daniel och lotta och så fick jag två biobiljetter och två menybiljetter + presentkort på gina på 500 av mamma och janne.
janne skjutsade hem mig till lotta och alex runt tre. då kom jag dit och hjälpte till och fixa sen satt jag mig och kollade på halva kalle anka.
sen satt jag och väntade på att pappa och pernilla skulle komma med mina kläder så jag kunde byta om. och så tog dom med sig min laddare för jag hade typ inge batteri i telefon. tack för det. sen så när alla hade kommit satt vi oss ner och åt och så.
typ vid sju kom tim och jens och då äntligen fick vi öppna våra julklappar. det jag fick var persentkort på gina , vila och veromoda så samanlagt har jag persentkort på 3600kr. jag fick rengörningsmedel och två filmer ( män som hatar kvinnor och flickan som lekte med elden) choklad en kabel mellan tvn och datan. och när vi kom hem så stod det två stora paket i vardagsrummet ett till mig och ett till tim. det var en varsin tv ! haha , jag blev grymt glad men jag ville ha en ny telefon men det fick jag inte för om jag ska ha en ny så måste jag köpa en ny själv. aja , men vi ska lämna in min på lagning så får se om jag får en ny då. sen låg jag och kollade på film och smsade med erik till halv två ungefär sen somande jag.

juldagen, idag så sov jag till halv tolv tror jag , jag vaknade av att erik smsade mig. typiskt. jag gjorde mig i ordning och så för vi skulle till farmor och farfar och äta. jag kom  hem för typ en timme sen och nu har jag kollat på film, nu orkar jag inte skriva något mer. men jag längtar tills imorgon för då ska brynäs få stryck av frölunda jag ska på matchen med erik och vi behöver inte betala för biljetterna och det är skönt !


jullov !

idag har jag fått jullov , ÄNTLIGEN !
dagen har varit bra , åkte till skolan till halv nio, satt där och kollade på en massa skit sen åkte jag emelie och josefin hem till mig och åt lite och så kom tim erik niclas och sirberg hit och dom satt här och kollade på brüno med oss. haha , han är så jävla ful. sen gick vi ner på stan och kollade vi gick säkert där i flera timmar jag hittade iaf det jag ska ha på mig på julafton. det kommer bilder sen. sen så skulle dom hem så jag gick upp och kollade på film sen gick jag ner igen och köpte kläderna och kollade på julklappar åt pappa och pernilla. jag hitta något åt pappa och pernilla. och nu sitter jag här och springer ner i tvättstugan titt som tatt. jag saknar erik med :( fyfan :( och han vill inte ha någon julklapp av mig . fett taskigt :( aja , får se när jag träffar han igen, om två dagar är det julafton jippi ! jag tror att jag kommer få allt jag önskade mig (a) men nu orkar jag inte skriva något mer. lägger in bilder på kläderna lite senare ikväll , puss/ sofiasundström


20 december



jag vaknade typ  halv elva . jag gick och åt frukost och väntade på att erik skulle vakna . han vaknade typ ett -.-
jag hoppade in i duschen och fixade mig sen tog jag 20 över tre bussen till erik. vi kollade på film och tv och så . sen runt halv tio tog jag bussen hem . och den där jävla ungen vägrar säga vad han vill ha i julklapp -.- aja  får väl se vad jag hittar åt han, någon som har något förslag ? :)


förlåt

fan förlåt för allting jag har gjort . jag vet att jag är dum i huvudet och allting jag är inte perfekt . jag vet inte varför det här hände och jag ångrar det. men du kan vara dum du med. och du vet inte hur mitt liv är och hur jag mår. enda sen du gjorde det där möt mig har jag inte kunnat sova och jag mår dåligt varje dag. jag mår bara dåligt varje gåbg jag träffar dig. och det här som nu har hänt dig jag mår så jävla dåligt och mina tårar slutar inte rinna. jag kan knappt andas längre. på dagarna sitter jag och grublar över det som har hänt och på nätterna ligger jag vaken och gråter och inte kan sova , när jag är ute eller i skolan så håller jag mig och försöker att vara glad men det är jag inte.  jag fejkar allting, men jag har tre stycken som gör min dag bra och det är emelie lindblad josefin boman och erik nordström.


19 december

idag är det fem dagar kvar till julafton jiippi!
 idag hade jag match mot furuvik det blev 6-6 och sofia nyström är så jävla duktig ! fast hela lagen var bra idag synd bara att vi inte fick in bollarna !


igår hände det som inte får hända !
jag satt och grät i timmar och jag har inte sovit något inatt och jag kommer inte kunna sove på jättelänge !


.

Det handlar inte om hur man ser ut,
utan hur man beter sig.
Det handlar inte om hur många vänner man har,
utan vilka som alltid finns där.
Det handlar inte om vart man vill nå,
utan om hur man ska ta sig dit.
Det handlar inte om att få den alla vill ha,
utan om att få den man själv vill ha.
Det handlar inte om att hitta den man vill leva med,
utan att hitta den man inte kan leva utan.

:)


jag har verkligen inte orkat blogga för jag har inte mått så bra på sistone. men det finns iaf en person som gör dagarna bättre och det är jag tacksam för .

i söndags var jag med erik typ hela dagen , sen så i måndag var jag bara hemma och tog det lungt ett tag sen åkte jag till emelie och vi kollde på felicias lucia , fett söta ungar :)

i går var jag med erik efter skolan  ,vi kollade typ på film och pratade , och det började snöa igår. fyfan jag vill inte ha snö !

idag ska jag nog träna sen vet jag inte vad jag ska göra , jag ska nog bara ta det lugnt :)
aja , nu ska jag sluta skriva och fortsätta jobba, / s

lördag !

gårdagen var toppen , spelade innebandy till halv fem på morgonen idag kanske ? sen tog jag och elin bussen hem kl 06.00 sen hämtade hon sin data och åkte hem . idag när jag vaknade mådde jag inge bra,  jag är typ sjuk och jag vill inte vara det för att jag ska vara med erik imorgon :( får väl se hur det blir med det :)

men nu ska jag kolla på film med lillebror, får väl se hur det blir ikväll ,

dagens

 





dagens låt:
promoe-dekadansen


dagens frisyr: utsläppt oplattat


dagens smink: fondation, maskara,rouge

dagens klädsel: jeanstights, linne, svart kofta och jacka

dagens roliga händelse: ingen än så länge

dagens planer: skola sen träning sen vet jag inte

dagens vill ha: kärlek

dagens saknad: oscar gustafsson tror ja..

dagens drog: pepparkakor

dagens tråkigaste: träning

dagens finaste: erik

dagens måste:  skolan

dagens dricka: juice

dagens köp: inget

dagens mat: frulle

dagens kärlek: ;)

dagens mående: piss

dagens skratt: inget än så länge

dagens tanke: ingen.

dagens irritationsobjekt: min telefoon

dagens just nu: skolan

dagens önskan: att må bra ?

dagens längtan:  fredag

dagens mening: ...?


tisdag !

skolan, först idott, skridskor så jävla kul !
sen engelska det gick fort.
nu sitter jag hemma och ska snart gå och köpa fika åt min lillebror som liggen hemma och är sjuk , så jag ska ta hand om han , jag kanske skriver något mer inlägg ikväll om jag orkar.


Måndag !

som ni kaske läste igår så var inte min dag så bra. jag får väl hoppas på att den här blir bättre. idag har jag ju bästaemelie bredvid mig och det är underbart . jag har inte sätt oscar något idag heller så det är väl tråkigt men men..
jag får väl se när han tar sig tid att vara med mig.

jag har ett svårt beslut som jag måste ta och jag vet inte vad jag ska göra men om jag gör rätt eller fel så har jag väl alltid mina vänner.
jag hoppas det iallafall att dom finns här och stöttar mig.

aja , nu måste jag nog förtsätta jobba, hare gött


söndag

fyfan vilken jävla skit  dag ! allting blir fel mitt liv suger hårt jag vet inte vad jag ska ta mig till längre, ingenting blir bra längre det enda som är bra med dagen är att jag har min pappa som älskar mig mer än allt annat ! han är bara bäst. jag funderar på att bryta kontakten med min mamma men jag vet inte. hon är helt dum i huvudet och hon försöker göra så att mina syskon är imot mig och är på mammas sida och allt. fyfan !


match !

snart ska jag dra på match , hoppas det går bra men jag har ont i benet , aja  man får stå ut.
nu ska jag dra till konsum och köpa banan och så till matchen , jag skriver på söndag om jag har tid ! puss / S

gårdagen !


tack för dagen igår alla . jag var på träning först till halv elva sen tog jag bussen hem till andreas och så mötte emelie mig med söt abba. sen lånade jag addes dusch sen efter ett tag kom andreas hirsch, erik börjesson, kristoffer, björn morin och såklart emil melin och emil godin !
vi satt och spelade xbox typ hela natten och jag emelie och emil gick ner och kollade på en film , sen somna man typ halv sju sju sen vaknade man nio typ -.-


GÄSTBLOGGAR

nu äre så att sofia har skaffat sig en blogg. hurra!
& jag är ju så snäll så jag hjälpte henne med designen
lite, vad tycker ni om den? fin va? jag vet! :D
ahmen, nu ska jag dra. om ni vill ha hjälp med eran design
så skriv till mig i min blogg eller adda mig på msn ([email protected])
puss'N / jennifer <- tryck så kommer du in på min blogg direkt! =)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0