folk är ju inte normala

jag sitter här och läser bezies blogg. alla håller fan på att hocka på han.. åh man kan ju bli galen på dom som gör det, det han skriver om tycker jag är bra och om man har negativa åsikterkan man hålla dom för sig själv och inte säga dom till personen.
sen bara för att amir länkade hans blogg så tror alla att han har många fler besökare som bara kommer försvinna sen enbrat för att amir länkade honom.
han är den han är så varför accepterar inte folk det?
jag pallar inte folk som håller på som dom gör, dom är bara falska.
sen finns det ju vissa storbloggare som tror att dom är så jävla snygga och skit. men i verkligheten är dom så jävla fula.
som t.ex dessie jag såg en bild på henne utan smik, fyfan vad ful hon var om man jämför hur hon ser ut med smink..
sen hörde jag att kissie redigerar hennes bilder så att hon ska se smalare ut? jadu undrar vad man ska tro där, jag tror nog att hon sitter och gör det.
sen klarar hon över att alla ska vara perfekta alltså pin smala. men hon är fan heller inte perfekt själv, jag tycker hon är så jävla ful !
det enda som är snyggt på henne kanske är hennes hår ? men det är ju inte äkta heller.
så det finns inget snyggt på henne !
sen finns det ju bloggare som är naturligt fina. som kenza och foki t.ex dom är naturligt fina och jag tror inte jag har läst ett nervärderande inlägg på deras blogg.
det tycker jag är bra man behöver inte sitta och vara negativ över allt som kissie.
jag tycket till och med att dom ska få skatta för deras jävla gåvor dom får. om dom inte vill ha dom kan dom väl lika gära skicka tillbaka dom ist för att öppna dom och säga "det här vill jag inte ha" så slänger dom sakerna i soporna? så himla onödgt.
jag tror också att kissie är lite feg av sig , som inte vågade gå och prata med den här expediten på glitter. ist så ringer hon hennes chef och får henne sparkad, det är ju helt sjukt !
men nu har jag suttit här och varit jävligt negativ , men det förtjärnar dom !

Naturligt fina



ehm, jadu vad ska man säga ?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0